2017 yılında 50 reklam için oyuncu arıyoruz!

2017 yılında 50 reklam için oyuncu arıyoruz!

Reklamlarda oynamak için başvuru yapan tüm adayları incelemeden geçiren ve tip özelliklerini uygun gördüğü isimleri kadrosuna dahil eden firmamız ile çalışmak ister misiniz? bu alanda yaptığımız çalışmalar ile öne çıkan bir oyuncu konumuna ulaşmanızı sağlıyor, aynı zamanda ise Türkiye’de lider bir ajans bünyesine erişme fırsatları veriyoruz. Her yıl yeni oyuncu adaylarını reklam filmlerine sokan ajansımız ile çalışmak ister misiniz?

Aynı zamanda bebek model ajans adı altında da bebek starları projelere dahil etmekteyiz! Fotoğraf çekimleri, defileler, marka yüzü olma, katalog çekimleri gibi birçok modellik alanına hizmet veren firmamız ile çalışabilmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Oyuncu ve model adaylarından herhangi bir ücret talep etmeyen firmamız, bu sayede aranan bir yüz olmanıza yardımcı oluyor ve kendisini göstermekten de geri kalmıyor. Hemen siz de reklamlarda oynamak için başvurunuzu yapın ve kapsamlı projelerde kendinizi gösterme fırsatları elde edin.

Her yaş aralığı model arıyoruz!

Bebek model ajans başta olmak üzere diğer yaş aralıklarına istinaden model arayışlarını sürdüren ve sizleri sektöre kazandıran ajansımızın bir parçası olun! Başvuruları mail üzerinden tarafımıza ileten tüm adayların önünü açtığımız gibi, böylelikle değer gören bir ajans kapsamında yer almanıza da fırsatlar tanımaktayız. Çıtamızı hep bir adım üstte tutmak ve sizlere uygun rol seçimlerini yapabilmek adına çalıştığımız gibi, bu sayede de marka değerimizi çok daha üst konumda tutmayı başarıyoruz.

Türkiye’de pek çok oyuncu adayı tarafından araştırılan ve öne çıkan hizmetlerimiz sayesinde artık reklamlarda oynamak için başvuru yapan adaylara şans tanımaktan geri kalmamaktayız. hemen siz de iletişiminizi bizlerle korumak ve önem arz eden projelerde yıldız adayı olabilmek açısından bizlerle iletişim kurabilirsiniz. Bu standartlar üzerinden bebek model ajans olarak sizlere en çok hitap edecek proje seçimlerini gerçekleştirmeyi de ihmal etmemekteyiz.

You may also like...